IniciNoticiesEsportsEl CPTordera premiat a la IV Gala del Patinatge pels 75 anys...

El CPTordera premiat a la IV Gala del Patinatge pels 75 anys d’història celebrats el 2021

L’acte organitzat per la Federació Catalana de Patinatge va guardonar a més de 300 esportistes i clubs de la roda petita pels seus èxits dels anys 2021 i 2022

El passat dimarts 14 de febrer, la Federació Catalana de Patinatge va celebrar la IV Gala del Patinatge Català, 3 anys després de la darrera edició. Un esdeveniment aturat per la pandèmia que l’actual Junta Directiva ha volgut recuperar premiant els seus esportistes i clubs més exitosos dels dos anys anteriors. Dins d’aquests premiats trobem al Club Patí Tordera, que va ser guardonat pels seus 75 anys d’història celebrats durant el 2021. Un reconeixement per la trajectòria de l’entitat, planer de grans jugadors/es de l’hoquei patins. La presidenta del club torderenc, Carme Vila, compartia que va ser un honor rebre aquest guardó per part de la Federació.

Carme Vila 1

75 anys donen per molt i és un reconeixement que vaig recollir en nom de totes les persones que han passat pel CPTordera

Es van entregar medalles i plaques en moltes categories diferents. L’Ivan Tibau, exjugador del CPTordera, va ser l’encarregat de lliurar el premi a la Carme Vila, que va anar acompanyada d’en Ramon Viñolas i en Josep Vila. Ho destaca la mateixa presidenta.

Carme Vila 2

La IV Gala del Patinatge va guardonar a més de 300 esportistes i clubs de la roda petita pels seus èxits dels anys 2021 i 2022. L’esdeveniment va concloure amb el lliurament dels guardons de millors esportistes FCP del 2021, que van caure en mans de Llorenç Álvarez i Laura Vicente; i de Pau Garcia i Aina Florenza, baixa d’última hora a la gala però present amb un vídeo d’agraïment.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES