IniciNoticiesSocietatS'obre el nou tram de la ronda de circumval·lació de Tordera

S’obre el nou tram de la ronda de circumval·lació de Tordera

L’objectiu principal del projecte és descongestionar el trànsit rodat dels carrers del centre.

Després de quatre mesos de treballs finalment avui s’ha obert al trànsit el nou tram de la ronda de circumval·lació de Tordera. 

L’objectiu principal del projecte és descongestionar el trànsit rodat dels carrers del centre. Aquest nou tram, que uneix els carrers de Pere Roquet Aulet i del Dr. Arana,  forma part del sistema viari principal i transcorre per diversos sectors. Aquest sector facilita una alternativa de connexió amb la BV5121 i la BV5222 des de la zona de Sant Andreu i evitar el pas continu de trànsit a través del Camí Ral o carrer Puigvert. Tanmateix també facilita la connexió entre la BV5122 i la sortida de Tordera cap a la NII. El regidor d’urbanisme, Josep Llorens, explica els beneficis del nou eix.

Llorens circumval·lació 1

“Això oxigenarà molt el centre del poble”

La via és de doble calçada de circulació i no disposa de zona d’estacionament fins a la zona esportiva del carrer de Pere Roquet i Aulet. El regidor Llorens assegura que “el poble guanyarà en qualitat de vida”.

Llorens circumval·lació 2

Aquest construcció està inclosa dins del Pla General d’Ordenació Urbana de Tordera. La Diputació de Barcelona ha subvencionat el cost d’aquesta construcció valorada en 406.327,76 €

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES