IniciNoticiesPolíticaEls ajuntaments podran iniciar el procés per desnonar ocupes conflictius de pisos...

Els ajuntaments podran iniciar el procés per desnonar ocupes conflictius de pisos de bancs

La llei aprovada al Parlament genera recels en entitats com la PAH, que tem que es pugui utilitzar en casos amb famílies vulnerables

El Parlament ha aprovat la llei contra les ocupacions que provoquen problemes de convivència a les comunitats de veïns. D’aquesta manera, els ajuntaments podran iniciar el procés per desnonar ocupes conflictius de pisos de bancs.

Els tràmits els podran engegar sempre que els propietaris no ho facin. També es podran quedar l’habitatge desnonat durant 7 anys per destinar-lo a vivenda social.

Els ajuntaments hauran d’aportar a la justícia un informe amb actes policials i queixes o denúncies de veïns de l’immoble ocupat. I és que, sovint, els grans tenidors es desentenen dels pisos que estan buits, i de la problemàtica que hi pot haver en les ocupacions.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia celebra l’aprovació de la llei i assegura que Tordera està desitjant aplicar-la.

Alcalde llei ocupació

“aplicarem la llei al 100% perquè estem esgotats que ningú ens així fet costat els últims anys”

Es considera gran tenidor aquella persona jurídica (com ara un banc) que tingui més de 10 pisos, o aquella persona física que en tingui més de 15.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES