IniciNoticiesComerçEs reubiquen algunes parades de fruita i verdura del mercat davant l’imminent...

Es reubiquen algunes parades de fruita i verdura del mercat davant l’imminent obertura del tram de la ronda de circumval·lació

Les parades de fruita i verdura que es trobaven en un tram del carrer Roquet i Aulet, a tocar de la carretera de Fogars s’han traslladat a l’aparcament de davant el CEM.

La propera obertura del tram de circumval·lació de Tordera a l’avinguda de Pere Roquet i Aulet ha obligat a fer canvis en el mercat dominical. Les parades de fruita i verdura que es trobaven en una part d’aquest carrer, a tocar de la carretera de Fogars s’han traslladat a l’aparcament de davant el CEM. Ho explica la regidora de mercats, Nàdia Cantero.

Nàdia mercat 1

“ens hi veiem obligats, ja que aquest carrer estarà obert els diumenges”

Aquest canvi respon a la decisió de L’Ajuntament, que aquest tram de circumval·lació, estigui obert els diumenges, per permetre una millor circulació de vehicles en dies de mercat.

L’aparcament de davant el CEM acollia fins fa poc les parades d’aviram, aquestes ja es van traslladar fa uns mesos a la zona del costat del riu. Així ho recorda Nàdia Cantero.

Nàdia mercat 2

L’Ajuntament recorda que l’obertura del tram de la ronda que va, des de la Rotonda del final del Carrer Gran de Sant Andreu fins a l’avinguda de Pere Roquet i Aulet, és imminent.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES