IniciNoticiesEsportsUn Tordera B de rècord tanca la primera volta invicte

Un Tordera B de rècord tanca la primera volta invicte

Els torderencs es troben primers a la quarta catalana de futbol sense haver perdut cap partit després de 15 jornades

Per primer cop a la història recent, el filial del CFTordera ha tancat la primera volta invicte després de 15 jornades disputades. 12 victòries i només 3 empats. Un fet que suposa que l’equip, que va començar sota les ordres d’Adrià Barceló i Gio Ferinu, se situï en primera plaça en aquest tram inicial de competició. Un equip que ha renovat projecte. Després de tornar a néixer ara fa dos anys, enguany el canvi a l’equip tècnic també ha suposat un canvi de molts futbolistes que han volgut sumar-se al projecte. L’Adrià Barceló, entrenador del filial, compartia dins del Show dels Esports quin és el secret d’aquest èxit.

Adrià Barceló 1

A més d’aquesta unió que s’ha format, el caràcter competidor i les ganes de guanyar que tenen tant els jugadors com el cos tècnic també han ajudat a fer crèixer el rècord d’imbatibilitat. Ho explica el jugador torderenc Eduard.

Eduard filial

El Tordera B com sempre ha donat un espai als joves de la casa que acaben de sortir de categories formatives. L’Oriol, jugador del filial, és un exemple.

Oriol filial

Fa unes setmanes, Gio Ferinu, un dels entrenadors, va comunicar que feia un pas al costat i deixava el filial per no poder-se dedicar al 100% a l’equip després de fitxar per la Kings League. Ara, el substituirà un altre jugador del primer equip del CFTordera, l’Alex Sanchez. El seu company ara a la banqueta del filial, Adrià Barceló, comentava que aportarà el nou entrenador.

Adrià Barceló 2

Amb això, l’amateur del CFTordera ha viscut aquest 2022 un dels millors inicis de temporada de tota la història centenària de l’entitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES