IniciNoticiesEducacióEls sindicats d'educació i sanitat mantenen la vaga de la setmana vinent...

Els sindicats d’educació i sanitat mantenen la vaga de la setmana vinent per la situació “insostenible” dels dos serveis públics

USTEC veu avenços en les negociacions amb el Departament d’Educació, però no són suficients per desconvocar les mobilitzacions de dimecres i dijous que ve. Per la seva banda, la Mesa Sindical de Sanitat lamenta que Salut no els hagi inclòs en les converses 

Sindicats d’Educació i Sanitat escalfen motors una setmana abans de la vaga de metges i docents. Tots ells han anat avui a les portes del Parlament per fer una crida a la ciutadania perquè donin suport a les concentracions convocades els dies 25 i 26 de gener. Es tracta de la suma d’un seguit de sindicats i entitats que han acabat de configurar un front comú reivindicatiu. La portaveu d’ USTEC, Iolanda Segura, considera que els treballadors de l’educació han de sumar-se a la vaga de metges per pressionar just en aquest moment que s’estan negociant els pressupostos.

Vaga educació

I des de la Mesa Sindical de Sanitat, el seu portaveu, Xavier Tarragón, ha assegurat que els sanitaris estan al límit de les seves forces.

Vaga sanitat

“el sistema es manté gràcies al esforç dels treballadors/es de la sanitat”

La Mesa Sindical aplega a més d’Infermeres de Catalunya altres sindicats relacionats amb sanitat, tot i que és Metges de Catalunya el convocant de la vaga de metges els dies 25 i 26 de gener. En l’àmbit de l’educació és USTEC el convocant de la vaga de mestres. Els sindicats Comissions Obreres i la UGT no donen suport per ara a aquesta nova vaga a les escoles.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES