IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera estrena l’exposició dels 40 anys a la Biblioteca

Ràdio Tordera estrena l’exposició dels 40 anys a la Biblioteca

L’exposició és gratuïta i es pot veure en horari habitual de la Biblioteca fins el proper 17 de febrer.

Ràdio Tordera tanca l’any de celebració dels 40è aniversari amb una exposició a la Biblioteca de Tordera. Una mostra que es va estrenar el divendres 13 de gener i que estarà disponible fins el 17 de febrer.

L’acte inaugural, que va comptar amb una cinquantena de persones, va presentar l’exposició històrica dels 40 anys de la ràdio. Situada a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera, l’exposició està dividida en els diferents espais i edificis en què s’ha trobat Ràdio Tordera.

Des del primer edifici del Santa Llúcia, passant pel Santiago Rusiñol i Cal Ros, així com l’actual edifici de Can Floris. Una mostra dels objectes inèdits i de les fotografies i cartells de molts dels membres que han passat per aquesta emissora.

L’acte de presentació va comptar amb la presència d’un dels fundadors, Santi Palomé, qui explica el moment de la primera emissió.

Exposició Ràdio 1

Una història completa que es pot descobrir en un curt que recull la història de Ràdio Tordera en vídeo. Un clip que ja està disponible al Youtube de Ràdio Tordera. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, avançava alguna de les sorpreses que té l’exposició.

Exposició Ràdio 2

L’exposició és gratuïta i es pot veure en horari habitual de la Biblioteca fins el proper 17 de febrer.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES