IniciNoticiesEsportsEl CFTordera s’imposa al camp del Farners, el CPTordera goleja al Sant...

El CFTordera s’imposa al camp del Farners, el CPTordera goleja al Sant Feliu i els sèniors del CEEB Tordera obren l’any amb victòries a casa

Jornada esportiva on els primers equips torderencs s’han retrobat amb la victòria

El primer equip del Club Futbol Tordera va treure tres punts vitals al camp del CE Farners. En un partit totalment boig –amb tres penals, dues expulsions i gols anul·lats- els homes de José Càceres i Narcís Barrera van aconseguir els tres punts per desmarcar-se a la classificació. Un 2-4 a favor que no es va decidir fins pràcticament al final a del partit. L’enfrontament començava amb una parada providencial de David Moreno al primer minut de partit. A l’11, un penal inexistent, però assenyalat per l’àrbitre a favor del Farners, l’acabaria aturant novament Moreno (segon penal aturat en dos partits). Pas endavant dels torderencs que, a través d’una passada precisa d’Albert Fernández, remataria Arnau Pedemonte de cap per fer el primer (22’). Cinc minuts més tard, vermella directa per una falta del porter local i el Farners es quedaria amb 10. Minuts més tard, gol de penal de Mancheño després d’una mà clara d’un defensa (34’) per fer el segon. Primera part que acabaria amb l’expulsió de Rubén Gaspar per part dels torderencs per doble targeta groga. Retallaria distàncies el Farners (1-2) començada la segona part. Però el retorn d’Àlex Sánchez amb el primer equip va ser determinant. Gol i assistència de gol en només 40 minuts per un futbolista que feia 1 any i mig que estava lesionat. El gol del Farners al 85 (2-3) feia perillar, però Massa remataria el partit al 90’ afegit. Primera victòria de l’any que serveix per trencar de nou l’escletxa de punts. El Tordera se situa ara en posicions de fase d’ascens.

Els equips sèniors del CEEB Tordera s’han estrenat aquest any amb victòria a casa. Primer, el masculí començava la jornada de dissabte al pavelló dels països catalans imposant-se per la mínima al BC Torroella (73-72). Partit molt disputat i igualat fins al final. El jugador torderenc Marc Grau va ser el màxim anotador amb 20 punts.

El sènior femení de copa Catalunya del CEEB comença amb bon peu el 2023 superant el CB Prat per 51-42 (equip que ha pujat de categoria aquesta temporada). Les torderenques feia un mes que no jugaven i tornaven amb el repte de recuperar el ritme competitiu. Tot i el resultat, es va veure un partit fluix i amb poc encert per part dels dos conjunts. Victòria del CEEB Tordera Uni Girona que es situa en sisena posició a la classificació amb dos partits menys respecte la resta d’equips. El CPTordera també va sumar els tres punts a domicili (0-5). El primer equip visitava la pista del CHP Sant Feliu en la jornada 10 a l’OK Lliga Plata Sud. Era molt important aconseguir la victòria per començar el 2023 amb bona dinàmica, després de guanyar només dos partits l’any passat. A la primera part, els locals van tenir la possessió i el domini de joc, però sense generar a perill, fet que no va incomodar els torderencs. A la represa, es capgiraria la situació. El Sant Feliu va fallar la directa de la desena falta, per contra, el CPTordera, gràcies a un gran gol de Max Martos, marcaria el primer. A partir d’aquí, amb el 0 a 1, el Sant Feliu es va enfonsar i va desaparèixer del partit. En 4 minuts Eloi Matas, Marc Calvache i Conrad Xicota es van sumar a la festa golejadora per marcar 3 gols més. Els torderencs amb el control total del partit van acabar d’ajustar i arrodonir el marcador amb el cinquè i últim gol. L’equip continua novè a la classificació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.