IniciNoticiesEsportsAquest dissabte els dos equips benjamins de l’Athletic Club Tordera disputaran les...

Aquest dissabte els dos equips benjamins de l’Athletic Club Tordera disputaran les semifinals de la Copa Girona de futbol sala

El primer partit que es jugarà serà a les 10:00h i enfrontarà el Benjamí “B” contra el Sant Julià de Ramis EFS “B” i a les 11:20h el Benjamí “A” es veurà les cares contra el Girona EFS “A”

Girona serà l’escenari de les dues semifinals de la Copa Girona de Futbol Sala que tindran lloc aquest dissabte 14 de gener. Coincidint amb la posada en marxa de la territorial gironina i per tal de potenciar l’esport que practiquen, la federació catalana de futbol va decidir impulsar aquest trofeu que enguany es va iniciar abans de les lligues. El Benjamí “A” i el “B” són els conjunts de l’Athletic Club Tordera Parc que buscaran emportar-se la victòria, per tal de poder disputar la final de la Copa Girona. El primer partit que es jugarà serà a les 10:00h i enfrontarà el Benjamí “B” contra el Sant Julià de Ramis EFS “B”. En Ramon Montemar coordinador esportiu de l’entitat ens explicava com hi arriba l’equip a la semifinal.

Ramon Copa Girona semifinals 1

A les 11:20h el Benjamí “A” de l’Athletic Club Tordera Parc es veurà les cares contra el Girona EFS “A”. El coordinador del club comentava que aquest equip arriba molt fort.

Ramon Copa Girona semifinals 2

El fet que en les dues semifinals hi hagin dos equips base del club torderenc amb la possibilitat de que es puguin enfrontar a la final és especial, però alhora complicada de gestionar.

Ramon Copa Girona semifinals 3

Els dos partits es disputaran a Girona el proper dissabte. En la jornada de diumenge continuarà l’activitat esportiva pels dos conjunts el Benjamí “A” jugarà a casa contra l’Atletic Vidreres a les 19:00h, i el Benjamí “B” disputarà el seu partit de lliga contra el Blanesport a les 11:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES