IniciNoticiesEntitatsElisabet Megias serà presentada com a alcaldable de Junts per Tordera aquest...

Elisabet Megias serà presentada com a alcaldable de Junts per Tordera aquest dijous al Teatre

La candidatura de Megias serà presentada en un acte amb la presència de l’ex-conseller i Secretari General del partit, Jordi Turull.

Junts per Tordera celebra aquest dijous 12 de gener la presentació de la candidata a l’alcaldia, Elisabet Megias. Serà en un acte a les 19h de la tarda al Teatre Clavé.

Megias va ser ratificada per l’Assemblea local de Junts per Tordera per unanimitat a finals d’any. Ara es presenta la nova candidatura per a les Eleccions Municipals del 2023 en una presentació oberta a tothom. L’alcaldable ho explica en declaracions a Ràdio Tordera.

Elisabet presentació 1

“Estic especialment contenta per comptar amb el suport del Secretari General, Jordi Turull”

Nascuda al veïnat Fibracolor de Tordera el 27 d’abril de 1979, Elisabet Megias té 43 anys, viu en parella i és mare de dos fills. Amb estudis universitaris d’Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha especialitzat la seva formació en l’àmbit de les Relacions Públiques i el Protocol a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A la seva trajectòria formativa també hi destaquen seminaris de Direcció i Coordinació de Gabinets d’Alcaldia a la Fundació Universitat de Girona; de gestió de xarxes socials i app’s a l’Administració Pública; i d’especialització en comunicació corporativa.

L’acte presentarà la candidata a les eleccions municipals de Tordera presentant tres eixos generals amb els quals es basarà el projecte.

Elisabet presentació 2

És així com es culmina el procés intern que la formació va l’any passat per tal de donar relleu a l’històric alcalde Joan Carles Garcia, que després de 7 mandats ha decidit fer un pas al costat i no optar a la reelecció. La candidatura de Megias serà presentada en un acte amb la presència de l’ex-conseller i Secretari General del partit, Jordi Turull. Amb un pica-pica conclourà l’acte de presentació de la candidata per Junts per Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES