IniciNoticiesEntitatsFotoclub Tordera organitza un curs d’edició de fotografia

Fotoclub Tordera organitza un curs d’edició de fotografia

Les inscripcions són obertes per un curs que es durà a terme en 5 dies diferents. Serà els Dissabtes 21 i 28 de gener, 4, 11 i 18 de febrer de 2023.

Fotoclub Tordera comença l’any amb un nou curs formatiu. Aquest mes de gener i febrer es durà a terme una formació dels primers passos d’edició de fotografies.

L’objectiu és proposar als alumnes conèixer, pas a pas, el programa de retoc digital i descobrir una infinitat de possibilitats creatives amb programes com Photoshop. Des del retoc amb l’ús de capes i màscares fins als darrers ajustaments de colors. Un curs dirigit a aquells qui volen tenir per primer cop nocions d’edició, tal com detalla el president de Fotoclub, Xavi Llop.

Curs Fotoclub 1

“pot participar qualsevol que no tingui experiència en edició de fotos”

Les inscripcions són obertes per un curs que es durà a terme en 5 dies diferents. Serà els Dissabtes 21 i 28 de gener, 4, 11 i 18 de febrer de 2023. La localització és al local de FotoClub Tordera, al Carrer Aragó número 11 local 1. Per a aquest curs, és requisit disposar d’un ordinador portàtil i tenir instal·lat el software d’Adobe Photoshop. Llop explica com aconseguir-lo.

Curs Fotoclub 2

El curs està limitat a un màxim de 8 persones. Té un preu de 40€ pel públic general i de 20€ per a socis de Fotoclub Tordera, de l’AFIC de Blanes i Fotògrafs de Pineda. Per fer la reserva cal omplir un formulari que poden trobar a la web de l’entitat

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0O1iNHDbHHQDBwmygBaLlU7n7e5Z0qXA4YIkCI3v0dLnh3g/viewform

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES