IniciAppDerrota del CFTordera en el primer partit de l'any

Derrota del CFTordera en el primer partit de l’any

La UE Calonge s’imposa al camp municipal d’esports (0-2) davant uns torderencs que van lluitar, però els hi va faltar efectivitat

Després de l’aturada nadalenca, el primer equip del CFTordera obre el 2023 amb una derrota a casa contra la UE Calonge per 0-2, rival directe a la classificació i a la lluita per la promoció d’ascens. Els torderencs arribaven a l’enfrontament amb les baixes sensibles de Gio Ferinu i Aleix Massegú, i en els primers minuts ja es posaria coll avall el partit amb un penal en contra al minut 22 de joc. Una bona aturada del porter del CFTordera, David Moreno, evitaria el primer gol dels visitants. Encara amb l’empat, els dos conjunts van generar les seves ocasions, però seria a l’últim minut abans d’arribar al descans quan el Calonge s’avançaria en el marcador. Jugada a pilota aturada, error en defensa i xut potent per l’escaire de Marc Cuchillo que suposava el 0 a 1.

A la represa, novament Marc Cuchillo executaria el segon en el primer minut de la segona part. En dos minuts el Calonge va sentenciar el partit. Els torderencs van lluitar fins al final, estant més actius durant la segona part, però no van ser efectius de cara a porteria. Per contra, el rival es va mostrar fort en defensa i va saber aguantar el resultat i les accions de perill del CFTordera.

Amb aquesta dura derrota, el conjunt groc i vermell, amb un partit menys respecte la resta d’equips, cau a la cinquena posició a la segona catalana.

A continuació podreu escoltar la valoració després del partit de l’entrenador del CFTordera, Narcís Barrera, i a l’entrenador de la UE Calonge, Pau Hidalgo:

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.