IniciNoticiesCulturaTorna la revista El Pont de Ferro

Torna la revista El Pont de Ferro

La revista municipal El Pont de Ferro torna amb una vessant més digital i interactiva sense deixar de banda el seu format original

Ràdio Tordera torna a engegar l’edició de la revista El Pont de Ferro després d’uns anys d’inactivitat. La revista municipal busca explicar la realitat del poble de forma extensa i indagant en tots els detalls amb articles, entrevistes, entreteniment i reportatges. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, ho explica.

pont de ferro 1

La novetat en aquesta nova etapa de la revista és la incorporació d’una vessant digital per xarxes socials. Tot i que es mantindrà el format físic de la revista, El Pont de Ferro publicarà els seus continguts per xarxes socials per buscar la interacció i la participació amb el lector. Al nou projecte s’hi han incorporat joves com Roger Roura, Núria Granados i Ot Manresa, però sense deixar de banda la veu més experimentada, amb Quim Haro, entre d’altres. Sabater detalla com serà el nou format.

pont de ferro 2

“La revista farà una publicació primer en digital per xarxes socials i després la seva edició en paper i es repartirà porta per porta”

Podreu seguir el dia a dia de la revista a les seves xarxes socials d’Instagram i TikTok @elpontdeferro, on ja han començat les primeres publicacions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES