IniciNoticiesSocietatTordera participa en el programa Temps x Cures

Tordera participa en el programa Temps x Cures

Aquest programa ofereix serveis de cura puntual per a infants de 0 a 14 anys amb l’objectiu de descarregar les famílies, i en especial les dones, dels treballs de cura familiars i d’aquesta manera avançar en la corresponsabilitat pública

Temps x Cures és un programa promogut pel departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat a partir de la iniciativa de “Corresponsables”, del Ministeri d’Igualtat. El Consell Comarcal el gestiona en els 25 municipis de menys de 20.000 habitants del Maresme, entre ells Tordera.

Aquest programa ofereix serveis de cura puntual per a infants de 0 a 14 anys amb l’objectiu de descarregar les famílies, i en especial les dones, dels treballs de cura familiars i d’aquesta manera avançar en la corresponsabilitat pública. Tània Verge és consellera d’Igualtat i feminisme.

temps cures 1

El Consell Comarcal, que ja està treballant en l’ampliació de serveis per a l’any vinent, ha traspassat als ajuntaments una aportació econòmica per subvencionar les actuacions realitzades al llarg de 2021: casals per períodes no lectius, espais d’acollida fora de l’horari escolar, colònies, serveis de lleure, serveis de cura personal a domicili.

temps cures 2

“el departament facilita que siguin el municipis qui triïn els serveis que més necessitin”

Després de fer una avaluació dels serveis prestats, el Consell Comarcal ha repartit 422.000 euros entre els municipis del Maresme en concepte de subvenció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES