IniciNoticiesPolíticaTordera aprova el Pla Local de Salut 2022-2026

Tordera aprova el Pla Local de Salut 2022-2026

El Pla d’acció té per objectiu definir els objectius estratègics, operacionals i les accions que es portaran a terme en aquest període.

L’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir el Pla Local de Salut 2022-2026. El document ha de permetre ordenar i prioritzar les actuacions que ja s’estan realitzant i les que es portaran a terme a Tordera per tal d’incidir en la millora del benestar i la salut de la població i reduir les desigualtats socials a partir d’un treball transversal que incideixi en tot els determinants de la salut.

El procés d’elaboració del Pla Local de Salut té dues grans fases: la fase d’anàlisi de situació de salut o perfil de salut i l’elaboració del Pla d’acció. El Perfil de salut té per objectiu identificar la situació de la salut i els seus determinants de les persones de Tordera. El Pla d’acció té per objectiu definir els objectius estratègics, operacionals i les accions que es portaran a terme per al període 2022-2026. Ho explica la regidora de Sanitat, Nàdia Cantero.

Pla salut Nàdia

“el document recull les actuacions que es faran en matèria de salut pública”

Els partits polítics municipals van donar suport al Pla. Escoltem Oriol Serra (CUP), Xavier Pla (Més Tordera), Miriam Rocabruna (Ciutadans), Salvador Giralt (En Comú Podem) i Jordi Romaguera (ERC).

Pla salut oposició

Per portar a terme l’elaboració del Pla, s’ha comptat amb el suport de les institucions locals i supramunicipals relacionades amb la salut i els seus determinants, com el CAP Tordera, la Corporació de Salut Maresme la Selva, l’Agència de Salut Pública i la participació de la ciutadania per a la detecció de necessitats i propostes de millora. El treball compta amb l’assessorament de Amb Salut, empresa especialitzada en l’elaboració de Plans Locals de Salut.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES