IniciNoticiesCulturaPere Cot presentarà “Anem a Betlem” aquest Nadal

Pere Cot presentarà “Anem a Betlem” aquest Nadal

“Anem a Betlem” es representarà al Teatre Clavé el 26 de desembre i 6 de gener a les 19:00h

Pere Cot recupera la representació d’Els Pastorets. Després d’anys amb mesures per la pandèmia, aquest Nadal l’Associació portarà sobre l’escenari del Teatre Clavé la representació amb total normalitat.

Aquest any l’obra escollida és la versió dels Pastorets de Folch i Torres. Una representació adaptada per l’entitat torderenca i sempre amb un toc peculiar i dinàmic. Ho explica la membre de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot de la secció de teatre, Carla Barceló.

Pastorets 1

“Hem intentat també fer un canvi de personatges, integrant els del grup juvenil. Això donarà un toc diferent”

Amb el títol “Anem a Betlem”, compta amb els dos protagonistes habituals dels Pastorets, en Rovelló i en Lluquet, però s’hi afegeixen personatges tan els tradicionals com també de nous. Com és la convivència entre pastorets o, fins i tot, entre dos Satanàs? Aquestes són algunes de les novetats dels Pastorets d’enguany.

Pastorets 2

“Anem a Betlem” es representarà al Teatre Clavé el 26 de desembre i 6 de gener a les 19:00h. Les entrades es poden reservar al Teatre Clavé i es poden comprar des d’1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES