IniciNoticiesEsportsEl camp municipal d’esports acollirà la setmana vinent el segon Radikal

El camp municipal d’esports acollirà la setmana vinent el segon Radikal

L’objectiu és que tots els/les participants trobin allò que estan buscant: un aprenentatge i una millora futbolística i que, alhora, també gaudeixin del futbol i els múltiples exercicis durant 4 dies

El CFTordera va iniciar a l’estiu la primera edició del Radikal, un campus de tecnificació esportiva intensa per a la millora i l’aprenentatge més tècnic del futbol. Ara, en aquestes dates, coincidint amb les aturades de les competicions, el club torderenc vol donar continuïtat al projecte per esdevenir un campus de futbol de referència a la nostra zona. Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre es trobaran al camp municipal d’esports tots aquells jugadors base que tinguin entre 8 i 16 anys. El president del CFTordera, Josep Alsina, explica que el campus era una demanda per una part del club.

Alsina radikal 1

Els entrenaments d’alt rendiment es basen en la força, la resistència i la coordinació. Els imparteixen integrants del primer equip que participen com a tècnics, i altres entrenadors de segona catalana que tenen coneixements en futbol formatiu. El club torderenc espera igualar el nombre de participants de l’estiu.

Alsina radikal 2

“tenim disponibilitat d’espais i tècnics. A Tordera tenim unes bones instal·lacions esportives, si s’afegeix algú a última hora no hi haurà problema”

L’horari del Radikal és de tardes de 16:00h a 18:00h. Les inscripcions es poden fer a través de https://footballtechnicscb.com/ca/radikal-tordera/.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES