IniciNoticiesSalutEl CAP Tordera continua amb la crida per vacunar-se contra la grip...

El CAP Tordera continua amb la crida per vacunar-se contra la grip i la Covid-19

L’ambulatori insisteix a què demanin cita els de més de 60 anys però també malalts crònics, professionals sanitaris i embarassades.

El 65% dels torderencs més grans de 60 anys ja s’han vacunat contra la grip i la quarta dosi de la COVID-19. Amb l’objectiu d’accelerar el ritme de la campanya, que es va posar en marxa a l’octubre, el Departament de Salut ha fet una crida perquè aquelles persones que no ho han fet, demanin cita als Centres d’Atenció Primària per poder administrar la doble vacunació. A banda dels majors de 60 anys, també es recomana que se les posin  els malalts crònics, els professionals sanitaris i les dones embarassades.  En aquest sentit, per la proximitat de les festes de Nadal, les primeres sense restriccions després de la pandèmia, Salut aconsella incrementar, com més aviat millor, la protecció dels col·lectius més vulnerables. Leonardo Heredia és el director del CAP Tordera.

Leonardo vacunació

“estamos en uno de los mejores niveles de ritmo de vacunacion”

A dia d’avui a la Regió Sanitària Metropolitana Nord hi ha 290 persones ingressades en una planta hospitalària per COVID-19 i 6 persones ingressades a les unitats de cures intensives (UCI).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES