IniciNoticiesRegidoriesEl servei local d'ocupació i formació aconsegueix ser centre examinador i formador...

El servei local d’ocupació i formació aconsegueix ser centre examinador i formador d’ACTIC

Disposar d’aquet títol ACTIC representa una oportunitat més per poder acreditar les competències tecnològiques a qualsevol empresa i ampliar els currículums dels aspirants

Les oficines de promoció econòmica i ocupació situades al Camí Ral 174, s’han convertit també en centre examinador oficial d’ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i comunicació) bàsic.

Fins ara, des de la regidoria d’ocupació, han impulsat amb èxit de participació, diferents sessions formatives per preparar-se pels exàmens telemàtics. D’aquesta forma, s’evita fer el desplaçament a altres poblacions. Disposar d’aquet títol ACTIC representa una oportunitat més per poder acreditar les competències tecnològiques a qualsevol empresa i ampliar els currículums dels aspirants. En parla la tècnica d’ocupació, Mar Villegas.

Actic

“fem formació gratuïta, i només s’han de pagar les costes de l’examen”

A partir d’ara aquestes proves també es podran realitzar en el nostre municipi, inicialment només es faran els dimarts i els dimecres, de 9:00h a 11:30h i de 11:30h a 14:00h. Només es poden avaluar 4 alumnes per jornada i les inscripcions s’han de fer a través de la zona privada de https://actic.gencat.cat/ca/inici La tramitació és telemàtica. Per poder realitzar la prova d’avaluació, cal pagar la taxa legalment establerta, si no es compleix un dels supòsits legals d’exempció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES