IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament presenta un projecte per millorar les instal·lacions de l’Escola Serra de...

L’Ajuntament presenta un projecte per millorar les instal·lacions de l’Escola Serra de Miralles

La línia de subvenció s’ha demanat a l’Estat. L’Ajuntament de Tordera lamenta que la Generalitat no compleixi la promesa de fer una escola nova.

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea d’Educació, ha presentat un projecte de millora de les instal·lacions de l’Escola Serra de Miralles. Concretament, de l’exterior de l’Escola i de la Teulada, així com el reforç de la sostenibilitat del centre. Es tracta d’un projecte que es va presentar al Ministeri d’Educació, per tal d’optar a una subvenció de l’Estat per poder-ho dur a terme.

El regidor, Pau Megias, remarca que l’edifici és antic i per això l’Ajuntament ha assumit fins ara gran part de les obres.

Pau obres miralles 1

“Al final tots sabem que és una escola antiga, s’ha hagut de fer moltes reformes durant aquest temps sobretot per part de l’Ajuntament”

La línia de subvenció s’ha hagut de demanar a l’Estat, si bé des de l’Ajuntament de Tordera critiquen que la Generalitat no compleixi la promesa que es va fer de construir una nova escola pel Serra de Miralles.

Pau obres miralles 2

“El Departament va deixar de fer inversió en aquest centre sempre al·legant que es faria un canvi de lloc de l’Escola”

La resolució de les subvencions està prevista per aquest mateix any 2022. En cas favorable i que es compleixin els terminis, les obres podrien començar l’any 2023.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES