IniciNoticiesPolíticaPromoció Econòmica destina 142.000€ en el comerç local en els darrers tres...

Promoció Econòmica destina 142.000€ en el comerç local en els darrers tres anys

Junts x Tordera ha valorat a través d’una nota de premsa  el suport econòmic del consistori en el comerç local.

En un comunicat, Junts per Tordera apunta que entre els anys 2021 i el 2022 la regidoria de promoció econòmica ha destinat 142.750€ al comerç local torderenc. Durant els anys 2020, 2021 i 2022, l’organització política destaca haver destinat un total de 115.000€ en xecs regal i targetes moneder.

Es tracta de les mesures preses des de l’esclat de la pandèmia i fins l’actualitat. En parla la regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero.

Nàdia Comerç

“fer una aportació econòmica al comerç local i incentivar la compra al poble i el producte de proximitat”

A banda de la campanya de xecs i targetes regal també es van atorgar subvencions a persones jurídiques i físiques afectades pel cessament obligatori de les activitats o que van veure reduïda la seva activitat d’una manera considerable per les restriccions de la covid (18.450€).

Unes accions que van anar acompanyades, l’any 2020, posant a disposició 180.000€ en microcrèdits a microempreses i autònoms amb centre de treball al municipi de Tordera i que es trobaven afectades per la crisi provocada per la covid-19 (925€).

Des de Junts per Tordera, reivindiquen la intenció de seguir donant suport comerç local “fomentant-ne l’hàbit de compra, a través de la formació constant i amb el recolzament econòmic necessari”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES