IniciNoticiesEsportsAquest vespre el CPTordera s'enfronta al CPManlleu al Parroquial

Aquest vespre el CPTordera s’enfronta al CPManlleu al Parroquial

Correspon al partit de la segona jornada de lliga que l’equip osonenc va demanar ajornar per falta de jugadors que es trobaven al Mundial d’hoquei patins

El Parroquial acollirà avui, a partir de les 21:30h, el duel ajornat que correspon a la segona jornada de l’OK Lliga Plata Sud. El CPTordera rebrà el CP Manlleu, equip que ha baixat aquesta temporada de l’OK Lliga. Els torderencs que venen de perdre l’últim enfrontament contra l’Alpicat a casa, intentaran lluitar per una victòria que seria molt important per afrontar una setmana intensa, ja que només han tingut 3 dies per preparar el partit i dissabte hauran de desplaçar-se a Madrid. L’entrenador torderenc Sergio Alonso avisa que el Manlleu és un equip jove i que serà un partit difícil.

Alonso Manlleu

“Tenemos un grupo donde están todos los equipos que han bajado de la ok liga y también tenemos a los equipos catalanes más fuertes”

El CPTordera es troba vuitè a la classificació amb 5 punts pendent de recuperar aquest partit d’avui. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també a través del canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES