IniciNoticiesPolíticaMoviment veïnal x Tordera estudia tornar a presentar-se a les municipals...

Moviment veïnal x Tordera estudia tornar a presentar-se a les municipals 2023

Segons ha pogut saber Ràdio Tordera, s’han iniciat els primers moviments a l’espera que el partit ho faci oficial en els dies vinents.

Segons ha pogut saber Ràdio Tordera, Moviment veïnal x Tordera estudia presentar candidatura de cara a les eleccions municipals del maig 2023.

El partit es va presentar fa 4 anys amb Juanje Martín com a cap de llista. En els comicis de 2019 Moviment Veïnal x Tordera va ser la candidatura menys votada a Tordera amb només 152 vots, un 2,12% dels vots emesos. Uns resultats que no van ser suficients per aconseguir representació a l’Ajuntament.

Moviment veïnal x Tordera va néixer amb la voluntat de canviar la manera de fer de l’Ajuntament i obrir el consistori a la ciutadania. Segons els seus fundadors, el partit volia representar totes les zones territorials de Tordera i les seves sensibilitats. 

En els pròxims dies o setmanes el partit podria confirmar oficialment la seva candidatura. En aquest moment es desconeix si Juanje Martín repetiria com a cap de llista.

1 COMENTARI

  1. Es alucinante en estos cuatro años no se sienten no hacen nada por el pueblo ni urbanizaciones
    Ahora vuelven lo que quieren es cobrar de el pueblo este señor lleva muchos años intentar entrar sl Ayutamiento si almes los cuatro años luchen igual que la oposición no hacer nada en eleciones falta de respeto al pueblo

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES