IniciNoticiesEsportsArriba la “Grada 1914” per animar amb força el primer equip i...

Arriba la “Grada 1914” per animar amb força el primer equip i el filial del CFTordera

Arran dels resultats històrics dels 2 conjunts torderencs, una trentena de joves ha vist la necessitat de formar aquest grup d’animació

Neix la Grada 1914. Darrere hi ha un grup de joves torderencs vinculats i aficionats de tota la vida al CFTordera. Ara han vist la necessitat de crear aquest grup d’animació arran dels resultats històrics dels dos conjunts del club. El primer equip ha acabat la primera volta líder de segona catalana (10 partits, 7 victòries, 2 empats i 1 derrota) i el filial està líder i invicte (10 partits, 9 victòries i 1 empat). Per això, la Grada 1914 pretén ser el jugador 12 tant en els partits de casa com en els de fora. L’Adrián Muñoz és un dels membres del grup d’animació.

Adrian Muñoz grada 1

“Com a jugadors ens agrada tenir una grada d’animació, veure el camp ple desperta motivació i al final jugues molt millor. Hem aconseguit fer un grup bastant gran”

Fa unes setmanes que han creat la Grada 1914 i ja compten amb una trentena de fidels que assisteixen als partits. Gràcies al suport de la directiva del CFTordera i de la unió que hi ha entre els dos equips torderencs, han pogut tirar endavant la iniciativa. A més, s’han equipat amb material. Ho explica el mateix Muñoz.

Adrian Muñoz grada 2

“Follow the leader”, “Grada 19-14” i “Un dia de partit” són alguns dels càntics que ja es poden sentir en els partits. La Grada 1914 està oberta a tothom qui vulgui fer costat al primer equip i al Tordera B. Només cal anar al municipal d’esports i unir-se al grup, que de moment està situat al costat de les banquetes. També us podeu posar en contacte amb ells a través de les xarxes socials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES