IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera aconsegueix 21 podis...

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera aconsegueix 21 podis en el XI Trofeu Vila de Tordera

Un total de 130 esportistes van visitar el Pavelló Parroquial de 6 clubs diferents

El passat cap de setmana el Trofeu Vila de Tordera, organitzat per la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera, va arribar a la seva onzena edició. Enguany, un total de 130 esportistes van visitar el Pavelló Parroquial de 6 clubs diferents. A més, del Club Patí Tordera hi van participar el Club Patí Breda, el Club Esportiu Malgratenc de patinatge artístic, el Club Patí Palafolls, el Club Patí La Garriga i Club Patinatge Artístic Sant Cebrià. El delegat de la secció, Josep Romaguera, explicava com es van desenvolupar les jornades, tant la de dissabte com la de diumenge.

Romaguera trofeu 1

En la competició, hi van participar patinadores de totes les categories d’iniciació i també de competició. Romaguera ressaltava els bons resultats obtinguts pel club torderenc, on va fer un total de 21 podis.

Romaguera trofeu 2

“contentíssims, de fet aquestes competicions es fan de cara a la preparació de la nova temporada on les patinadores proven els discs”

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera continua preparant i participant en els opens puntuables pels campionats del 2023.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES