IniciNoticiesRegidoriesLes obres del vial de la ronda de circumval·lació entren a...

Les obres del vial de la ronda de circumval·lació entren a la fase final

Segons l’empresa encarregada dels treballs, les obres es podrien entregar a finals de gener de 2023

Continuen a bon ritme les obres de la prolongació del projecte d’urbanització de la ronda de circumval·lació de Tordera.

Actualment les canalitzacions de clavegueram i serveis ja estan completades i el nivell de la via també. Els treballs dels talussos s’acabaran en els pròxims dies per tal de donar pas a la fase final de la construcció. Ho explica l’encarregat d’obra, David Caimel.

David Caimel

“Ara ja podem canalitzar els serveis i a condicionar-lo per donar-li els retocs finals”

El tram de la ronda que s’executa es troba dins el sòl urbà i va des de la Rotonda del final del Carrer Gran de Sant Andreu fins a l’avinguda de Pere Roquet i Aulet. L’àmbit d’actuació afectat és de 3.944,45 m²

Aquest darrer tram es considera fonamental per tal de constituir una alternativa de connexió amb la BV5121 i la BV5222 amb la finalitat d’evitar el pas continu de trànsit a través del Camí Ral.

1 COMENTARI

  1. Aquest tram, de una circumval·lació que no estarà acabada, desviarà el trànsit de altres poblacions pel mig del poble,(carrer Girona) carregeu de tràfic, una zona residencial, amb dos creuament perillosos (c/girona~c/maresme i c/girona ~c/mas marti), entradas de parkings i una zona d col·legi. Aquesta zona ja té un transit excessiu d Camions i vehicles depres de modificar la dirección del Cami Ral.
    Perquè no desvieu el tràfic per la NII q no pasa per el poble ?

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES