IniciNoticiesSalutLa Diputació de Barcelona dona suport a La Creu Roja en...

La Diputació de Barcelona dona suport a La Creu Roja en la promoció del voluntariat per acompanyar les persones grans

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la independència i l’autonomia de les persones grans, detectant i combatent situacions de vulnerabilitat

Amb el lema #GransLovers, la Creu Roja i la Diputació de Barcelona impulsen per vuitè any la campanya de captació de voluntariat amb gent gran amb l’objectiu de fer front a la soledat no desitjada d’aquest col·lectiu, una situació que s’ha vist especialment agreujada pel context de pandèmia. La campanya pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la importància dels programes dedicats a la gent gran i animar més persones a unir-se a l’equip de voluntaris i voluntàries que els fan possibles. La Creu Roja ha atès 6.755 persones grans el 2022 en els diversos projectes adreçats a aquest col·lectiu a la demarcació de Barcelona, amb el suport de prop de 900 persones voluntàries.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la independència i l’autonomia de les persones grans, detectant i combatent situacions de vulnerabilitat i promovent la participació dels usuaris i usuàries en espais socials i comunitaris. N’ha donat més detalls la responsable de gent gran de Creu Roja a l’Alt Maresme, Roser Casanovas.

Voluntariat Creu Roja

“la campanya vol fer incidència en la soledat que pateix molta gent gran amb visites i acompanyament”

La campanya #GransLovers té lloc del 7 al 17 de novembre i es podrà seguir a través del lloc web i de les xarxes socials de la Creu Roja a Catalunya i dels comptes de les assemblees locals i de la Diputació de Barcelona amb l’etiqueta #GransLovers.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES