IniciNoticiesEsportsL’àrbitre torderenc, Ivan González, és l’únic català que està xiulant partits del...

L’àrbitre torderenc, Ivan González, és l’únic català que està xiulant partits del Mundial d’hoquei patins

La competició s’està celebrant a San Juan, Argentina, la meca d’aquest esport 

Continua en marxa els World Skate Games a Argentina. Un campionat que aplega diferents modalitats dins del patinatge repartides arreu del país sud-americà. Pel que fa a l’hoquei patins, aquest any com a segon any consecutiu, la delegació arbitral compta amb la presència d’un àrbitre torderenc, l’Ivan González. A més, és l’únic català que està xiulant partits del mundial d’hoquei patins. Ell mateix, en declaracions al Show dels Esports, es mostrava molt content i realitzat de viure aquest Mundial a Argentina, país que considera la catedral d’aquest esport.

Ivan González 1

González compatia amb nosaltres una anècdota que constata aquesta passió amb la qual el país argentí viu l’hoquei patins.

Ivan González 2

La delegació arbitral es reuneix cada dia per tal d’unificar criteris i seguir treballant en un camí comú. A més, els àrbitres poden passar-se més de 12 hores a l’estadi, xiulant mínim 3 partits i realitzant tasques d’auxiliar de crono. Ho explica l’Ivan González.

Ivan González 3

El torderenc va xiular la final del Mundial sub19 al costat del portuguès Joao Duarte. Una final que va acollir 11.000 persones dins l’estadi i fora al carrer es van quedar (tenint entrada) 2.500 aficionats.

Ivan González 4

“Sempre dic que tothom qui estima aquest esport, hauria de passar per aquí un cop a la vida per saber realment amb quina passió aquesta gent viu aquest esport”

L’Ivan tornarà a Tordera el 15 de novembre. Sense pausa ni descans, el torderenc es desplaçarà fins a la Corunya per xiular el Liceo-Barça de l’OK Lliga.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES