IniciNoticiesRegidoriesConstituït el Consell de la Infància de Tordera

Constituït el Consell de la Infància de Tordera

El Consell vol ser un nou mecanisme de participació on els representants coneguin de primera mà tot el que es fa a Tordera i que a través de la seva mirada d’infants puguin incidir en la presa de decisions municipals.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va presidir dilluns la constitució del Consell d’Infants de Tordera.

El Consell d’Infants vol ser un nou mecanisme de participació de les nenes i els nens del municipi i persegueix dos objectius principals: d’una banda, que els representants coneguin de primera mà tot el que es fa a Tordera i que els afecta o els pot afectar directament, i de l’altra, que a través de la seva mirada d’infants puguin incidir en la presa de decisions municipals, d’acord amb les propostes de millora que els facin arribar els seus companys d’escola. Ho explica el regidor d’ensenyament, Pau Megias.

Pau consell infància

“Ara ja podem fer les primeres passes per afrontar les inquietuds dels nens i nenes del municipi”

El Consell d’infants el formen els nens i les nenes delegats o representants de les aules de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Tordera, la tècnica de l’àrea de l’ajuntament, el regidor d’Ensenyament, Pau Megias, el primer tinent d’alcalde, Rafa Delgado i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES