IniciNoticiesPolíticaEls Socialistes de Tordera escullen Rafa Delgado com a candidat a les...

Els Socialistes de Tordera escullen Rafa Delgado com a candidat a les Municipals del 2023

L’Agrupació local ha celebrat una assemblea en la qual s’ha escollit al cap de llista per unanimitat

El PSC Tordera va escollir divendres passat Rafa Delgado com a candidat a les eleccions municipals de l’any vinent. Rafa Delgado és primer tinent d’Alcaldia, regidor de Recursos Humans, Seguretat i Protecció Civil, de Servei Local d’Ocupació i Formació, de Transports, Via Pública i Mobilitat, i responsable del Projecte de Pressupostos Participats i de la Restauració del Monestir de Roca Rosa.

Durant la seva intervenció va agrair el suport dels companys i companyes i va manifestar la seva voluntat de millorar els serveis públics perquè els ciutadans puguin viure amb dignitat. Delgado considera que un ajuntament ha de pensar i treballar per la ciutadania i els esforços de la seva candidatura aniran per aquest camí.

Rafa candidat 1

“partim d’un projecte que vol donar les solucions que Tordera necessita”

Delgado insisteix que seguiran fent política per a les persones com han fet els darrers anys.

Rafa candidat 2

En els propers mesos, Rafa Delgado assegura que el PSC continuarà centrat en la feina de govern, malgrat també començaran ha preparar l’estratègia de cara els comicis municipals de 2023.

Rafa candidat 3

Durant l’assemblea socialista, el candidat va escoltar i recopilar les aportacions de la militància, els quals es van mostrar molt animats i il·lusionats per aquest projecte.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES