IniciAppL'Associació Por Ellos aconsegueix donar en adopció a 100 gats durant l'estiu

L’Associació Por Ellos aconsegueix donar en adopció a 100 gats durant l’estiu

L’Associació Por Ellos acull a un total de 81 gats, i aquest estiu han aconseguit donar en adopció a un total de 100 gats.

Aquesta setmana, l’espai dedicat a les entitats del municipi es desplaça fins al refugi de l’Associació Por Ellos per conversar amb l’Ana Camara, responsable de l’entitat. Hem pogut fer un recorregut per les instal·lacions i conèixer de més a prop l’associació.

L’Associació Por Ellos és una entitat que té com a principals funcions recollir, salvar i esterilitzar animals pels voltants del territori. A més, s’encarreguen del seu benestar dins el refugi i els mantenen en unes condicions excel·lents. Actualment, acullen a un total de 92 animals, els quals 81 són gats. No obstant això, durant l’any hi ha hagut un total de 150 animals rescatats a Tordera i voltants. Alhora, celebren que aquest estiu han aconseguit donar en adopció a 100 gats. L’Associació Por Ellos té l’únic refugi felí legalitzat per la Generalitat. Així ens ho comenta l’Ana Camara, responsable de l’entitat.

Ana Camara 1

“SOM L’ÚNIC REFUGI FELÍ LEGALITZAT PER LA GENERALITAT QUE HI HA, ENS TRUQUEN DE MOLTS LLOCS”

Altrament, des de l’Associació Por Ellos han anunciat que tenen previst organitzar tallers de ioga amb l’acompanyament de gats, per recol·lectar diners pel manteniment del refugi i fer-se conèixer.

Ana Camara 2

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES