IniciNoticiesEsportsEn aquesta jornada esportiva només han guanyat els equips que han jugat...

En aquesta jornada esportiva només han guanyat els equips que han jugat a casa

La resta d’enfrontaments que es van disputar fora de Tordera es van aconseguir 1 empat i 2 derrotes

Comencem repassant la jornada de dissabte. El primer equip del CFTordera va aconseguir un empat in extremis en el derbi contra el Blanes CD. Un partit molt emocionant que es va acabar de decidir al minut 97 de joc. En una primera part molt dolenta per part del Tordera, els locals van marxar al descans amb un avantatge de 2-0. A la represa, els torderencs van mostrar una imatge totalment diferent que a la primera, es van guanyar les disputes i les segones accions fins a l’últim segon. Al minut 84 començaria la remuntada amb el primer gol del Tordera, obra d’Arnau Pedemont. Al mateix jugador torderenc va ser l’autor del 2-2 final al minut 97. Un punt que suma el CFTordera en aquesta vuitena jornada a la segona catalana de futbol per situar-se tercer a la classificació.

A continuació, podeu escoltar les valoracions que van fer en acabar el partit l’Arnau Pedemont, jugador del CFTordera i l’entrenador, en Sebas Marteles.

El Pavelló dels Països Catalans va ser l’escenari de les 2 victòries dels sèniors del CEEB Tordera. Primer, el conjunt masculí va endur-se el partit contra el Cassà per 75-64 en un bon enfrontament dels torderencs que van dominar en tot moment. Victòria que situa al CEEB Tordera segon a la segona catalana de bàsquet.

Per la seva part, el CEEB Tordera Uni Girona de Copa Catalunya també va guanyar el seu partit contra el CB Igualada (72-61). A diferents que l’equip masculí, les noies els hi va costar més obtenir la victòria. Un partit molt lluitat que no es va sentenciar fins l’últim quart on es va decantar la balança a favor de les torderenques. Amb 23 punts, la Julia Juvanteny, jugadora del CEEB Tordera Uni Girona, va ser la màxima anotadora.

El primer equip del CPTordera obria la jornada de diumenge visitant la pista del CP Vic en aquesta tercera jornada a l’OK Lliga Plata Sud. Els torderencs, tot i marxar al descans amb un 1 a 2 favorable, es van veure superats pels locals a la segona part i van acabar perdent l’enfrontament per 4 a 3. Després d’aquesta derrota i l’empat a la primera jornada, el CPTordera encara no sap que és guanyar en aquest inici de curs. A continuació podeu escoltar en Sergio Alonso, entrenador torderenc, fent una valoració del partit.

En futbol sala destacar la primera victòria del Futsal Tordera a casa contra Hostalriquenc (6-4) i la derrota de l’Athletic Club Tordera Parc a la pista del Vall-llobrega (5-3) en aquesta penúltima jornada a la Copa Girona.

ÚLTIMES NOTÍCIES