IniciAppLa regidoria de Joventut impulsa ajudes econòmiques per a la formació...

La regidoria de Joventut impulsa ajudes econòmiques per a la formació en un idioma estranger

Així es fomenta l’obtenció de certificacions en llengua estrangera finançant les taxes de les proves de competència.

Des de la Regidoria de Joventut impulsen una nova convocatòria per donar suport econòmic adreçada a les persones joves empadronades al municipi, que realitzen una formació en un idioma estranger. Aquesta acció s’estableix al Pla Local de Joventut i el marc del programa Tordera Educa. Barbarà Vergés és regidora de joventut.

Convocatoria llengua estrangera 1

“amb aquestes ajudes volen contribuir en la VESsant educativa dels nostres joves”

Aquesta línia de subvenció té com a principals objectius, d’una banda, fomentar l’obtenció de certificacions en llengua estrangera dels nivells B2 (First Certificate in English, DELF…) i C1 (Certificate in Advanced English, DALF…) o equivalents mitjançant ajuts econòmics destinades a finançar les taxes de les proves de competència; i, de l’altra, potenciar i facilitar la mobilitat de les persones estudiants de Tordera cap a l’estranger atorgant ajuts econòmics a les estades formatives efectuades mitjançant una escola d’idiomes. Escoltem Barbarà Vergés.

Convocatoria llengua estrangera 2

La sol·licitud de l’ajuda, juntament amb la documentació que es requereix a les bases, es podrà presentar telemàticament fins al 15 de desembre. Per a més informació consulteu les bases de la convocatòria o adreceu-vos al Casal de Joves.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES