IniciNoticiesSocietatEl gran recapte busca voluntaris a Tordera i al Maresme

El gran recapte busca voluntaris a Tordera i al Maresme

Enguany es recupera la recollida física d’aliments el divendres 25 i dissabte 26 de novembre.

El Gran Recapte recupera enguany la recollida física d’aliments l´últim cap de setmana de novembre. Per això, el Banc dels Aliments busca voluntaris per aquesta gran campanya de solidaritat. Al Maresme es calcula que calen uns 1.800 voluntaris en un centenar de supermercats i botigues, els propers dies 25 i 26 de novembre. 

A més a més de la recollida física d’aliments, també es pot participar en el Gran Recapte amb donacions econòmiques que es poden fer tant a les caixes dels supermercats com a la web www.granrecapte.com

Les persones interessades a fer de voluntàries es poden inscriure al web granrecapte.com. Al fer la inscripció es pot triar tant el punt de recollida com el torn més adient. 

En la passada edició, al Maresme es van habilitar 53 punts de recollida de 10 cadenes, gràcies a la col·laboració de 720 voluntaris.

Tal com explica el delegat del Gran Recapte al Maresme, Cesar Vilagraà, els dos grans objectius prioritaris de l’acció són d’una banda, reunir menjar per a cobrir les necessitats dels torderencs i maresmencs en situació de pobresa durant els propers 3 mesos i, de l’altra, sensibilitzar la població sobre el problema.

Gran recapte

“la recollida vol garantir l’estoc d’aliments bàsics per les persones més necessitades”

A Tordera, L’associació de Voluntariat de Tordera i La Fundació El RUSC participen en l’organització. Tots els aliments recollits en el Gran Recapte a Tordera es distribuiran entre les necessitats locals i el centre de distribució comarcal.  En les darreres edicions han participat els supermercats Bon Preu, Mercadona, Consum i Dia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES