IniciNoticiesSocietatEl Casal de Joves organitza per dilluns 31 d'octubre una invasió...

El Casal de Joves organitza per dilluns 31 d’octubre una invasió zombie a Tordera coincidint amb els actes de tots sants

Es tracta d’un escape room exterior que manté la mateixa essència dels tradicionals “túnels del terror” que durant 11 anys es van impulsar al mateix equipament del Casal de Joves.

Des de la regidoria de joventut i el casal de joves, donant resposta a les demandes que fan arribar els joves en el mateix centre, organitzen pel dilluns 31 d’octubre, “una invasió zombi a Tordera”. Es tracta d’un escape room exterior que manté la mateixa essència dels tradicionals “túnels del terror” que durant 11 anys es van impulsar al mateix equipament del Casal de Joves.

L’Escape Room exterior sortirà des del Parc de la Sardana en diferents grups (Mínim 2 Màxim 6 persones) i l’objectiu principal serà completar tot un seguit de reptes i proves que s’aniran trobant pel camí en un màxim de 90 minuts fins a arribar al Parc Prudenci Bertrana. Ho explica la tècnica del Casal, Sònia Aliva

Escape Casal 1

“tens un temps estipulat per resoldre un seguit de proves i demostrar que el teu equip és el millor”

Aquesta activitat tindrà dues convocatòries adreçades a diferent públic per tal de completar i donar cobertura al màxim de gent que hi vulgui participar:

  • 17:30h Públic familiar (Recomanació a partir dels 8 anys)
  • 20:00h Adolescents i joves

La tècnica del Casal, Carme López recorda que cal fer inscripció prèvia i que les places són limitades.

Escape Casal 2

Al cartell de l’esdeveniment trobareu un codi QR amb preguntes freqüents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES