IniciNoticiesEsportsEl torderenc Marçal Cuenca conquereix per quarta vegada la Supercopa de França...

El torderenc Marçal Cuenca conquereix per quarta vegada la Supercopa de França d’hoquei patins amb el Saint Omer

L’equip va aixecar el trofeu davant la seva afició després d’imposar-se al Quevert per un clar 9-0

L’any 2018 es va posar en marxa la Supercopa de França d’hoquei patins amb un format de partit d’anada i tornada amb el vigent campió de la lliga el HC Dinan Quevert i el campió de la copa Francesa. Quatre anys després un torderenc continua recollint bons resultats en aquesta competició. El Saint Omer francès on milita el torderenc Marçal Cuenca s’ha tornat a proclamar campió de la Supercopa per quarta vegada consecutiva. El mateix jugador es mostrava content per començar la temporada amb un títol.  

Marçal Cuenca 1

“Aquesta competició abans no existia a França. Des que es fa hem tingut la sort de guanyar-la i això ens dona confiança pel que ve de temporada”

A l’enfrontament d’anada l’equip d’en Marçal es va imposar per 1-4 al Quevert. El partit de tornada va ser a la pista del Sant Omer on els locals van tenir la sort d’aixecar el trofeu davant la seva afició després de guanyar l’enfrontament per un contundent 9-0. Ens ho explica el mateix Marçal Cuenca.

Marçal Cuenca 2

El torderenc comparteix que els títols nacionals són els principals objectius, però que volen fer un pas més a nivell europeu aquesta temporada.

Marçal Cuenca 3

Des de la temporada 2015-16 en Marçal forma part de l’equip francès a la primera divisió d’hoquei, a més amb la responsabilitat de ser el capità.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES