IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana s’estrena el primer equip del CPTordera a l’OK...

Aquest cap de setmana s’estrena el primer equip del CPTordera a l’OK Lliga Plata Sud i el CFTordera juga a casa

Els sèniors del CEEB Tordera s’hauran de desplaçar fins a Girona i Barcelona per jugar els seus respectius enfrontaments

A partir d’aquest cap de setmana ja estaran en marxa totes les competicions esportives dels primers equips torderencs. L’OK Lliga Plata era la competició que encara no havia aixecat el teló que ho farà aquest dissabte. Aquest any, el primer equip del Club Patí Tordera s’estrenarà al grup Sud amb un derbi contra el SHUM Maçanet. De fet, és el partit destacat de la jornada esportiva. L’entrenador de l’equip torderenc Alex Lopez fa una valoració de com està l’equip i de quins són els objectius d’aquesta nova temporada.

Alex Lopez inici lliga

“Anem a Maçanet amb la garantia que l’equip esta treballant bé i transmet molt bones sensacions”

L’Alex Lopez, conjuntament amb en Sergio Alonso, serà el tècnic que debutarà com entrenador del primer equip dissabte a les 20:00h a la pista del SHUM Maçanet. El partit es podrà seguir en directe via Ràdio Tordera i al canal de Youtube.

Dissabte també tindrem un duel interessant al camp municipal d’esports entre el primer equip del CFTordera i el Cassà. El duel serà a les 17:45h, els torderencs intentaran mantenir aquesta línia positiva de victòries. A més, el mateix dissabte, l’entitat realitzarà la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 22-23. Una festa que començarà a les 16:15 amb la presentació, a les 17:00h foto per equips, al descans del partit de la segona catalana hi haurà un berenar per tots els assistents. El president del CFTordera, en Josep Alsina, convida a tothom a omplir el municipal d’esports.

Alsina presentació 2

Aquest enfrontament es podrà seguir en directe via Ràdio Tordera i al canal de Youtube.

La jornada de diumenge serà completa de bàsquet. Per una banda, el sènior masculí del CEEB Tordera visitarà la pista del Club Esportiu Onyar. Un partit que començarà a les 12:15. L’altre partit és el del sènior femení de Copa Catalunya. Juguen a Barcelona contra el Joventut les Corts a les 17:45h. Les torderenques buscaran retrobar-se amb la victòria després de l’ensopegada a casa en l’última jornada. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe via Ràdio Tordera i al canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES