IniciNoticiesComerçInditex estudia la venda del seu negoci a Rússia

Inditex estudia la venda del seu negoci a Rússia

El gegant gallec de distribució de moda podria continuar operant al país amb Zara, que canviaria de nom, mentre que Massimo Dutti, Oysho i Zara Home deixarien d’operar de manera permanent a Rússia.

Inditex estudia moviments a Rússia. El gegant gallec de distribució de moda, número u al món per xifra de negoci, tempteja la venda del seu negoci al país, segons ha publicat el mitjà local Kommersant i recull Europa Press.

L’empresa estaria considerant la possibilitat de transferir els seus actius al país a un soci d’un país del sud-est asiàtic o el golf Pèrsic. Després de l’operació, el grup podria continuar operant a Rússia amb Zara sota un altre nom, mentre que Massimo Dutti, Oysho i Zara Home abandonarien el país de manera permanent.

Inditex operava a Rússia al tancament de l’exercici 2021 amb 515 establiments. Bona part de la roba que Inditex venia a Rússia sortia de les plantes logístiques que tenen a Tordera i Palafolls.

Si finalment ven el seu negoci a Rússia, Inditex seguiria els passos d’altres companyies espanyoles com Mango o Tous, que han cedit la seva xarxa comercial al país als seus socis locals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES