IniciNoticiesEsportsPer aquest dissabte el CFTordera té preparada una gran festa per celebrar...

Per aquest dissabte el CFTordera té preparada una gran festa per celebrar la presentació de la temporada 22-23

L’acte coincidirà amb el partit del primer equip contra l’UD Cassà

Aquest dissabte 22 d’octubre el CFTordera prepara una jornada completa al municipal d’esports. Aprofitant el duel de la cinquena jornada de lliga del primer equip, l’entitat realitzarà la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 22-23. Una festa que començarà a les 16:15 amb la presentació, a les 17:00h foto per equips, a les 17:45h es durà a terme el partit de la segona catalana contra el Cassà i al descans, sobre les 18:30h, un berenar per a tothom. Ho explica el president del CFTordera, en Josep Alsina.

Alsina presentació 1

A més, també estan preparant jocs i activitats pensades per els més petits. El mateix Alsina convida a tothom a omplir el municipal d’esports.

Alsina presentació 2

“Convidem a tothom a participar-hi, veureu totes les persones que conformen la família del CFTordera. A més, hi ha un partit molt interessant en aquesta segona catalana tan igualada”

El partit del primer equip del CFTordera es jugarà a les 17:45h de la tarda contra l’UD Cassà. En quatre partits, el conjunt torderenc ha sumat dues victòries, un empat i una derrota.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES