IniciNoticiesPolíticaL’alcaldable d’ERC Marta Paset participa a Ginebra en una reunió de candidats...

L’alcaldable d’ERC Marta Paset participa a Ginebra en una reunió de candidats maresmencs amb Marta Rovira

Paset va viatjar amb altres deu alcaldables de la comarca del Maresme i Baix Besòs per posar en comú els àmbits que els diferents municipis comparteixen.

La candidata d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals de l’any vinent, Marta Paset, va participar ahir en una trobada a Ginebra amb Marta Rovira, secretària general del partit. Paset va viatjar amb altres deu alcaldables de la comarca del Maresme i Baix Besòs per posar en comú els àmbits que els diferents municipis comparteixen. Alguns dels temes que es van tractar van ser les infraestructures, la mobilitat i el transport públic. En aquest sentit, Marta Rovira va assegurar que actualment “hi ha una xarxa de Rodalies i transport públic obsolet i com fer-ho compatible amb els espais protegits de la zona.

Marta Rovira

En la seva intervenció posterior a la reunió, Marta Paset va destacar que “cal un model de poble que s’adapti a les necessitats de la ciutadania, que posi les persones al centre i recuperar l’orgull de viure a Tordera”.

Marta Paset ginebra

“A Tordera cal un canvis de dinàmiques i volem demostrar que hi ha una altre manera de fer política”

Paset va indicar que l’atur és una problemàtica que cal afrontar, també amb col·laboració amb altres municipis de la zona.

Marta Paset pregunta

Aquesta trobada amb els candidats del Maresme i Baix Besos s’emmarcava en l’objectiu que els i les alcaldables d’ERC comparteixin ‘estratègies i experiències’ amb Rovira, a partir d’un ‘contacte continu’, tal com subratlla el partit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES