IniciNoticiesEsportsEl CVTordera inicia aquest octubre el Campionat Comarcal del Maresme

El CVTordera inicia aquest octubre el Campionat Comarcal del Maresme

El club torderenc ha inscrit tres equips per obrir el nou curs esportiu 22-23

La temporada de voleibol comença, un any més, celebrant el creixement en nombre d’equips que practiquen aquest esport a nivell català. El CVTordera continua sent un club de formació per a jugadors/es joves, ja que no tenen equips sèniors. En Jordi Martí, president i entrenador de l’entitat torderenca, destaca la gran acollida de nous inscrits aquesta temporada.

Jordi Martí 1

Enguany, el club compta amb dos equips juvenils, un femení i un masculí, tots dos consolidats que permeten l’activitat del voleibol al municipi. A més, també ha format un equip cadet. Ho explica en Jordi Martí.  

Jordi Martí 2

El cap de setmana del 29 d’octubre comença el Campionat Comarcal del Maresme, lliga que disputarà el CVTordera. El seu president comenta que han inscrit els tres equips que formen el club.

Jordi Martí 3

“Competim contra els diferents clubs del maresme i contra algunes escoles. Apuntem tots els equips com a mínim a les lligues comarcals”

La Federació Catalana de Voleibol encara no ha fet públic el calendari oficial de partits. Tot i això, la lliga comarcal començarà a finals d’octubre i s’allargarà fins al juny de l’any que ve.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES