IniciNoticiesEsportsEls torderencs Hervé Manresa i Marc Xampeny queden en primera posició a...

Els torderencs Hervé Manresa i Marc Xampeny queden en primera posició a la categoria cadet a la prova de resistència BTT

2 hores d’esforç que van culminar amb una tercera posició a la classificació general

Aquest passat diumenge 9 d’octubre Malgrat de Mar va acollir la setena edició de la prova de resistència de BTT organitzada per Esport Ciclista Malgrat. A la categoria parelles dins del grup “cadet” els torderencs Hervé Manresa i Marc Xampeny del club BTT Fornells van aconseguir el primer lloc del podi. Van completar 18 voltes en un temps de 2:06:29. L’Hervé Manresa comenta que va ser una cursa molt igualada fins al final.

Manresa cursa resistència

“Cinc parelles vam estar disputant els primers llocs”

A la general van finalitzar en tercera posició. En total 72 participants d’arreu del territori van participar d’aquest esdeveniment.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.