IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera fa un balanç de la consulta interna celebrada a...

Junts per Tordera fa un balanç de la consulta interna celebrada a nivell nacional

La diputada torderenca Judith Toronjo assegura que el partit surt reforçat i que s’obre una oportunitat per explicar el missatge i compromís de país.

Junts per Catalunya va decidir, a través d’una consulta interna, sortir del govern de la Generalitat de Catalunya de Pere Aragonès.

El ‘no’ va ser l’opció vencedora amb el 55,73% dels vots en la consulta interna, mentre que els vots favorables a continuar al govern han estat el 42,39%, i hi ha hagut un 1,88% de vots en blanc. Una resolució que ha comportat la sortida del govern dels representants de Junts després dels “incompliments de l’acord de govern per part d’ERC”, segons al·lega la presidenta del partit, Laura Borràs.

Més de 6.000 militants del partit ha pogut votar telemàticament fins aquest divendres a la tarda, i ho ha fet amb una participació  del 79,18%. També alguns dels militants de Junts per Tordera. Des del partit, la diputada al Parlament i torderenca, Judith Toronjo, fa un balanç del resultat final de la consulta. Toronjo assegura que el partit surt reforçat i que s’obre una oportunitat per explicar el missatge i compromís de país.

Balanç Toronjo consulta

”sortim reforçats com a partit, renovem la democràcia interna”

Al Maresme, alguns representants s’havien posicionat públicament a favor de seguir el govern en una carta oberta signada, entre els quals hi havia l’alcalde Joan Carles Garcia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES