IniciNoticiesEsportsAquest dissabte l’Athletic Club Tordera Parc celebra la presentació oficial de la...

Aquest dissabte l’Athletic Club Tordera Parc celebra la presentació oficial de la temporada 2022-23

L’acte serà a les 17:00h i finalitzarà amb un pica-pica i un partit amistós entre l’equip sènior i l’Hostalric

El pavelló municipal de Tordera acollirà aquest proper dissabte 8 d’octubre la presentació de la nova temporada de l’Athletic Club Tordera Parc. L’entitat, que és molt activa i està consolidada en el municipi, des que es va fundar no ha deixat de créixer. De fet, es preveu una assistència al voltant de les 200 persones.

A l’acte, que serà a les 17:00h, es presentaran els jugadors des de l’escoleta fins al sènior, els entrenadors, els equips A i B, l’escola de porters i els membres que conformen la junta directiva. A més, en Ramon Montemar, coordinador esportiu del club torderenc, explica que després de la presentació s’ha organitzat un amistós del sènior contra l’Hostalric.

Montemar presentació 1

“Portes obertes per tothom qui vulgui venir a veure el partit”

Tot i que ja es va mostrar a l’acte del mes de maig al Teatre Clavé, també es presentarà la samarreta oficial dels partits. Recordem que aquest mes d’octubre està previst que comenci l’activitat extraescolar inclusiva que l’Athletic Club Tordera Parc ha posat en marxa conjuntament amb l’Associació de Famílies Especials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES