IniciNoticiesRegidoriesContinuen a bon ritme les obres de prolongació del projecte d’urbanització de...

Continuen a bon ritme les obres de prolongació del projecte d’urbanització de la ronda de circumval·lació

L’empresa encarregada dels treballs, ja es troba amb la fase de la canalització del rec de Sant Josep i es continua completant i ordenant el desnivell de la zona.

Continuen a bon ritme les obres de prolongació del projecte d’urbanització de la ronda de circumval·lació. L’empresa encarregada dels treballs, ja es troba amb la fase de la canalització del rec de Sant Josep i es continua completant i ordenant el desnivell de la zona.

El tram de la ronda que s’executa es troba dins el sòl urbà i va des de la Rotonda del final del Carrer Gran de Sant Andreu fins a l’avinguda de Pere Roquet i Aulet. L’àmbit d’actuació afectat és de 3.944,45 m². L’alcalde, Joan Carles Garcia, remarca que el benefici del projecte serà poder alliberar trànsit del nucli de Tordera.

Ronda circumval·lació

“La ronda facilitarà arribar a Sant Andreu i traurà pressió al camí ral i el carrer mes”

Amb el principal objectiu de descongestionar el trànsit dels carrers del centre i de desenvolupar una part del projecte del Pla General d’Ordenació Urbana de Tordera, s’han iniciat les obres de construcció de l’anella de circumval·lació perimetral a la banda oest del municipi. Aquesta forma part del sistema viari principal i transcorre per diversos sectors. Aquest darrer tram es considera fonamental per tal de constituir una alternativa de connexió amb la BV5121 i la BV5222 amb la finalitat d’evitar el pas continu de trànsit a través del Camí Ral.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES