IniciNoticiesCulturaUn mural il·lustrat de la Pilarín Bayés sobre Tordera completarà la creació...

Un mural il·lustrat de la Pilarín Bayés sobre Tordera completarà la creació de l’Avinguda de la cultura popular, al carrer Puigvert

El mural, de nou metres de llargada, serà una reproducció del dibuix original de Bayés i que tracta amb detall les tradicions, fets, indrets i personatges de Tordera.  

Amb l’objectiu de completar la millora del carrer Puigvert en el tram convertit recentment en l’Avinguda de la Cultura Popular, l’Ajuntament instal·larà properament la reproducció d’un mural realitzat per la ninotaire Pilarín Bayés a l’entrada del pont de ferro, amb accés per la plaça de l’Església.

El mural, de nou metres de llargada, serà una reproducció del dibuix original de Bayés i que tracta amb detall les tradicions, fets, indrets i personatges de Tordera.  

La reforma del tram del carrer Puigvert, convertit ara en l’Avinguda de la Cultura Popular es va estrenar durant la Festa Major, coincidint amb l’obertura del nou passeig fluvial. L’avinguda compta amb la instal·lació a peu de carrer del Maxtor, la bèstia dels Diables de Tordera, una escultura amb la imatge dels gegants de Tordera i una composició de fotografies de la Colla de castellers de l’Alt Maresme i la Selva “Els maduixots”. La reforma d’aquest tram es completarà aquest mes d’octubre amb la instal·lació del mural i la retirada de l’ascensor inoperatiu des de fa anys i que donava accés al pont de ferro.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES