IniciNoticiesEsportsUn any més Tordera se suma a la Setmana Europea de l'Esport

Un any més Tordera se suma a la Setmana Europea de l’Esport

L’objectiu és promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa a escala nacional, regional i local

Durant aquests dies el nostre municipi celebra la setmana europea de l’esport. Al setembre de 2015 la Comissió Europea va posar en marxa la Setmana Europea de l’Esport (SEE) amb l’objectiu de promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa a escala nacional, regional i local, i així animar la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i més saludable per combatre el sedentarisme. La Setmana Europea de l’Esport se celebra simultàniament a tot Europa entre el 23 i el 30 de setembre, amb una àmplia gamma d’activitats i actes organitzats pels països socis, entitats regionals i locals, entitats esportives, centres educatius, universitats, empreses i centres de treball. El regidor d’esports Pau Megias comenta que s’ha fet un pas més respecte a l’any passat potenciant els parcs i els espais a l’aire lliure.

Megias Setmana europea 1

Precisament, aquesta setmana també busca posar en valor totes les infraestructures esportives dels municipis. Actualment, Tordera compta amb un ventall molt ampli de possibilitats per fer esport lliurament. A més, la Regidoria d’Esports ha preparat diferents iniciatives per promoure l’activitat física i els hàbits saludables durant tot l’any. Explica les accions el regidor d’Esports.

Megias Setmana europea 2

“Tenim el mes de la salut on s’han proposat moltes d’aquestes activitats de dinamització esportiva que van relacionades amb el benestar de les persones”

Sobre la taula pels pròxims mesos hi ha la cursa d’orientació, el canicros, la segona edició del cros de Tordera i la marxa popular de Miralles. En Pau Megias detalla les propostes que estan treballant des de la Regidoria d’Esports.

Megias Setmana europea 3

La Setmana Europea de l’Esport finalitza aquest 30 de setembre, però el nostre municipi acollirà cada mes un esdeveniment esportiu per situar Tordera en el mapa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES