IniciNoticiesSocietatLa Generalitat treu a subhasta dos solars de la urbanització Àgora...

La Generalitat treu a subhasta dos solars de la urbanització Àgora Park procedent d’una herència intestada

Estem parlant d’un solar ubicat al carrer Vilafranca del Penedès, 6  amb un preu de sortida de 38.300 euros i un solar en el carrer Manresa, 56 valorat en 36.000 euros. Tots dos a la urbanització Àgora Park

El departament d’Economia i Hisenda ha convocat una subhasta publica d’un total de 36 immobles de Catalunya procedents d’herències intestades. Entre aquest immobles hi ha dos solars de la urbanització Àgora Park.

S’anomena ‘herència intestada’ a la situació que es dóna en morir una persona sense haver fet testament. El Codi Civil Català preveu que s’obri la successió intentada, cridant a ser hereus a una sèrie de parents consanguinis; adoptius o bé el cònjuge o convivent en unió estable de parella. Si no hi hagués familiar a qui trucar, és cridada a heretar la Generalitat de Catalunya, com és el cas d’aquest 36 immobles.

El procés de subhasta inclou dos solars de la urbanització Àgora Park. El primer es troba situat al carrer Vilafranca del Penedès, número 6 (parcel·la 601B). El valor de sortida del solar serà de 38.300 euros.

El segon solar està al carrer Manresa, número 56 (parcel·la 742) amb un valor de 36.800 euros.

Els interessats a licitar per la subhasta tenen temps fins al proper 25 d’octubre per presentar les seves ofertes a la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat. La Subhasta es realitzarà l’1 de desembre de 2022, a les 12 h, en un acte obert al públic a la seu del Departament d’Economia i Hisenda, on s’efectuarà l’obertura dels sobres econòmics i els licitadors podran millorar les seves ofertes a mà alçada. D’acord amb la legislació vigent, els diners obtinguts per la subhasta podran ser destinats a polítiques d’habitatge o socials en institucions preferentment dels municipis o comarca del immobles intestat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES