IniciNoticiesEsportsLa patinadora Aina Rodríguez s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya del...

La patinadora Aina Rodríguez s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya del nivell 4

Mollerussa va acollir les primeres fases finals de Copa Catalunya

Temporada tancada de la millor manera. La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera posa punt i final a les competicions oficials aconseguint la primera posició del podi. El passat cap de setmana, l’Aina Rodríguez es va presentar per primer cop a la Copa Catalunya del nivell 4 celebrada a Lleida i en el seu debut va proclamar-se campiona. En declaracions al Show dels Esports ella mateixa es mostra molt contenta per l’èxit obtingut i explica com va rebre la notícia.

Aina Rodríguez 1

“No m’esperava la notícia. Un cop allà vaig demostrar tot el que sé”

Tot i que estava molt nerviosa, l’Aina Rodríguez va fer un disc perfecte on va obtenir 98,63 punts, traient d’aquesta manera 9 punts a la segona classificada. La patinadora de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera expressa que feia un any que assajava.

Aina Rodríguez 2

Dins de la disciplina artística hi ha fins a 11 nivells. L’Aina hi va participar en el nivell 4 (infantil) després de superar durant l’any un seguit d’Opens que van classificar-la entre les 14 millors. Ho explica la seva professora, Maria Romaguera.

Maria Romaguera 1

El disc que va mostrar exigia tenir una sèrie d’elements com la pirueta, dos salts i flexibilitat. La Maria Romaguera detalla que les tres figures de flexibilitat que va fer l’Aina van marcar la diferencia amb la resta de patinadores.

Maria Romaguera 2

El proper objectiu és l’Open del mes d’octubre que l’Aina haurà de presentar-se per poder sumar punts i aconseguir classificar-se per anar a la propera Copa Catalunya en nivell 5.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.