IniciNoticiesEntitatsDarrer dia d’inscripcions dels cursos de català per a persones nouvingudes

Darrer dia d’inscripcions dels cursos de català per a persones nouvingudes

Té com a objectiu contribuir a promoure l’acollida dels col·lectius immigrants a la nostra societat i facilitar la seva inserció a través d’un recurs formatiu.

Un any més, Càritas Tordera ofereix classes de català inicial i d’alfabetització per a persones nouvingudes. Les classes estan incloses dins del programa TALC (Taller d’Acollida  Lingüística i Cultural). Aquest taller ofereix un espai a les persones nouvingudes on poder parlar en català, amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge inicial de la llengua, alhora que es potencia el coneixement de la nostra cultura i del nostre entorn, en un context de relació i convivència entre diferents cultures. Té com a objectiu contribuir a promoure l’acollida dels col·lectius immigrants a la nostra societat i facilitar la seva inserció a través d’un recurs formatiu.

Les classes tindran lloc els dilluns i els dimecres de 10:00 a 11:30h i de 19:00h a 20:30h al local situat al carrer de Sant Antoni, 5. Les inscripcions per participar als cursos es podran fer avui de 19:00h a 20:30hh al local del carrer de Sant Antoni, 5.

Una de les membres de càritas, Dolors Pignatelli recorda que el curs de Càritas té un reconeixement d’arrelament amb conveni amb el centre de normalització lingüística.

Classes català càritas

“cada curs fem 45 hores que els serveix per acreditar un arrelament”

Paral·lelament, la parròquia obrirà la setmana vinent el període d’inscripcions de la catequesi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES